Acceptera
Hej, vi använder cookies för att karriar.kjell.com skall fungera bättre för dig. Läs mer om våra cookies och hur du kan anpassa dessa här.
Kontakta
Ditt namn

Din e-postadress

Ditt meddelande
Vi bryr oss om din integritet!
Behandling av personuppgifter.
Quiz!
Du tävlar mot Theodor Å från Kungsgatan Sthlm.

Är du vår nya vardagshjälte?

  8 lediga jobb just nu
Utmana en säljare i quizet!

Kjell & Company söker nu en engagerad, driven och träffsäker Talent Aquisition Partner

Det är söndag, du fäller upp laptopen, skannar av mailen och kollar av veckans agenda. Rekrytering i Luleå, Eskilstuna och Stockholm. Regionmöte med ett gäng fantastiska butikschefer för att berätta om vårt HR-fokus nu och samtidigt få input på den senaste pulsmätningen. Träff med en regionchef för att diskutera arbetssätt framöver samt sätta upp en actionlista över prioriterade rekryteringar, butiker och insatser. Vidare på möte med vår leverantör av rekryteringssystem – Hur kan vi höja kandidatupplevelsen och samtidigt effektivisera vår tid? Veckan avslutas med en kort avstämning med HR-teamet och uppföljning av samtliga KPI:er och målsättningar för året. Du konstaterar – fullt ös och du älskar det! Den nytvättade blåa Pikén hängs på tork och du säkerställer att goodiebags till veckans kandidater ligger nerpackade i bilen. En natts sömn, sen ut och göra skillnad!   

Vi söker nu dig som älskar att arbeta i ett högt tempo tillsammans med vassa & passionerade kollegor! På Kjell & Company hittar du en stark entreprenöriell anda där utveckling och förändring är en naturlig del av vardagen – din känsla för människor, din kreativitet och din förmåga att se saker ur ett större perspektiv kommer göra dig lyckosam i rollen. På Kjell & Company är HR-frågorna en central del i organisationen och vi säger inte bara det, vi vet det; utan våra fantastiska medarbetare hade inget varit möjligt, men med dem är ingenting omöjligt.  

Du kommer att ingå i en växande HR organisation där vi idag har ett team som arbetar med all HR i butiker över landsgränserna. Andra i vår HR organisation är vårt utvecklingsteam med fokus på utbildning, ledarskap, kultur och mycket mera. Sen skall vi inte glömma våra kontor med alla grupp funktioner där vårt nya HR team är på väg in. Som vår nya Talent Aquisition & Development Partner kommer du arbeta nära hela vår HR organisation, försäljningsavdelningen och butikschefer där en av dina primära uppgifter blir att rekrytera fantastiska butiksmedarbetare till din region samt stötta i generella HR-frågor.  

Exempel på arbetsuppgifter:  

  • Rekrytera fantastiska butiksmedarbetare  
  • Säkerställa och utveckla on-boarding samt rekryteringsprocessen med en given kandidatupplevelse i fokus  
  • Följa upp, utveckla och arbeta strategiskt med uppsatta KPI:er och målsättningar  
  • Stötta regionchefer, butikschefer och säljare i generella HR-frågor  
  • Tillsammans med HR-teamet driva Trainee-program och Butikschefs – och – säljarråd  
  • Sist men inte minst, Leverera Service i världsklass till våra interna och externa kunder  

Vad erbjuder du oss?  

Du har ett genuint leende när du träffar kandidat efter kandidat och vet att det är bara ett läge som gäller; Pikén är på och du tänker på så väl ditt personliga varumärke som företagets, för dig är det en självklarhet att varje kandidat är en potentiell ambassadör och kund och känslan i rummet är avslappnad, lättsam men professionell och strukturerad. Du är en person som blir motiverad av det du inte kan, snarare än det du redan kan. Tid för dig är inte något du räknar, det är vad du utför på tiden som räknas – du vill göra skillnad. Du arbetar gärna strategiskt och har en fallenhet för att snabbt lära dig nya system och med hjälp av dessa tar du genomtänkta datadrivna beslut. Vidare är du en serviceinriktad och ödmjuk person som ser lösningar istället för problem och är lite av en social kameleont – du vet hur du ska anpassa information och kommunikation beroende på vilken målgruppen är.   

Kjell & Company är ett tryggt expansivt bolag med målet att alltid leverera Service i världsklass, internt som externt. Inom vår butiksverksamhet, är vi idag verksamma i Sverige och Norge och den här rollen utgår från Stockholm men kommer sträcka sig både uppåt och neråt i landet. Förmånsbil ingår i tjänsten.  

Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet av brett HR-arbete och rekrytering. Har du HR erfarenhet inom Retail ser vi detta som meriterande.    

Välkommen med din ansökan snarast då vårt urval sker löpande. 

Väl mött!Tillbaka
Ansök!

Processen

Så går det till när du söker jobb!

Processen
Filosofi
Onboarding


Vår rekryteringsprocess är väl genomarbetad för att vara så snabb och effektiv som möjligt för dig som kandidat. Vi läser ansökningar löpande med målet för att du ska ha fått ett svar så snabbt som möjligt efter inskickad ansökan.

Detta innebär också att du ibland kan bli inbjuden Till intervju på kort varsel; hoppas du har förståelse, vi är bara Väldigt nyfikna på dig!

Processen
Processen
Filosofi
Onboarding

Processen


OnboardingprocessenVår rekryteringsprocess är väl genomarbetad för att vara så snabb och effektiv som möjligt för dig som kandidat. Vi läser ansökningar löpande med målet för att du ska ha fått ett svar så snabbt som möjligt efter inskickad ansökan.

Detta innebär också att du ibland kan bli inbjuden Till intervju på kort varsel; hoppas du har förståelse, vi är bara Väldigt nyfikna på dig!

Träffa Emil, säljare på CenterSyd

Se filmen!
I den här videon möter vi Emil som är säljare på CenterSyd och berättar om vad han tycker är det bästa med att jobba på Kjell & Company.


Fun facts!

medarbetare

butiker

2174

kilometer mellan nordligaste och sydligaste butiken

Emile

"Det bästa med jobbet är helt klart kollegorna!"

Gabriella, Space Planner

Läs mer om Gabriellas resa


Det bästa med jobbet är helt klart kollegorna!

Gabriella, Space Planner
Läs mer om Gabriellas resa
Emile

Träffa våra rekryterare!
Torbjörn

HR-medarbetare, Stockholm & Norr

Hejsan! Torbjörn heter jag. Jag jobbar som HR -medarbetare i den norra delen av Sverige inklusive Stockholm. Du kunde hitta mig på Kjelle redan 2015 där jag började som säljare i Vällingby butiken. Jag har även jobbat i T-centralen (express butik) samt Kungsholmen. Jag började sedan som butikschef 2017 i Jakobsberg, Barkarby och Täby. På ledig tid hittar du mig garanterat på golfbanan eller framför en bra film.

Vad är din drömresa?
Besöka Pebble Beach som ligger i Kalifornien, USA över en trevlig golfrunda.
Frank

HR-medarbetare, region syd, mitt, öst & väst

Hallå där! Frank här, HR-medarbetare i region syd. Jag har varit på Kjelle sedan 1999, arbetat som säljare i HBG-butiken och varit butikschef på CenterSyd och på Väla. Jag har även varit regionschef i 6 år och här på HR sedan 2012!

När tid finns spelar jag badminton, åker rollerblades eller utövar pistolskytte. Reser en hel del i jobbet så uppskattar mycket att umgås med min familj när jag är hemma.

Favoritmat?
Jag gillar italiensk mat och att grilla!


Patrik

HR-medarbetare, Norge

Hej! Jag heter Patrik. Jag började min äventyr på Kjell & Company som säljare hösten 2008 i Uddevalla i Sverige. När Kjell skulle expandera till Norge hösten 2015 hängde jag självklart med på den resan! Så numera bor jag i Oslo, här ansvarar jag för rekryteringen av nya säljare i hela Norge.

På fritiden älskar jag att upptäcka nya platser, ofta är det längdskidorna som kommer fram. En av anledningarna till varför jag blivit kvar så länge är just för att varje dag verkligen är ett äventyr!

Längdskidor? Om snön är borta då?
Ja, då plockar jag istället fram vandringsskorna och går på långa vandringar i skog och mark!Fråga Kjell

Quiz!

Topplistan

November 2021

Guldmedalj Alvar v, Mora
Alla rätt på 13 sekunder
Silvermedalj Daniela DH, Solna
Alla rätt på 18 sekunder
Bronsmedalj Silly Lily, Stockholm
Alla rätt på 19 sekunder
4. Edvin S, Luleå
5. Foppa, Hudiksvall
6. Lily Hellström, Stockholm
7. Lily, Östermalm
8. Johannes sjöstedt, Gävke
9. Axel, Hudiksvall
10. Amanda Bästman, Stockholm

Ditt namn borde vara med här, ta utmaningen!

Vågar du utmana våra duktiga säljare i en teknikduell? Ni får 15 blandade teknikfrågor var, den som har flest rätt på kortast tid vinner. Efter testet kan du även komma att hamna på topplistan. Lycka till!Kör!